45kr+mva / kvm

Byggvask

Når støvet har lagt seg, og verktøyene er satt til side, er det ett viktig steg som står mellom byggeplassen og det ferdige prosjektet: byggvask. Byggvask, eller byggvasking, er en omfattende rengjøring som utføres etter bygging eller renovering, for å gjøre bygget klart til bruk. Men byggvask er mer enn bare en siste finish – det er et viktig element i å sikre en trygg, sunn og bærekraftig fremtid for bygninger og deres brukere.

Hvorfor er Byggvask Viktig?

  1. Helse og Sikkerhet: Etter byggeprosjekter kan det være mye byggestøv, kjemiske rester og andre forurensninger. Disse kan påvirke innemiljøet negativt og utgjøre helserisiko for de som skal oppholde seg i bygget. En grundig byggvask fjerner disse farene og sikrer et trygt innemiljø.

  2. Estetikk og Bruksklarhet: En ren bygning er visuelt tiltalende og klar for bruk, enten det er en bolig, et kontor eller et annet type bygg. Byggvask sikrer at alle overflater, vinduer, gulv og andre områder er skinnende rene og presentable.

  3. Langvarig Vedlikehold: Å fjerne byggrester og støv kan bidra til å forlenge levetiden til overflater og materialer. Dette er spesielt viktig for å unngå skader som kan oppstå dersom skitt og støv blir liggende.

Hovedsakelig:

Ta kontakt for mer info om våre vaske tjenester.

Hos oss har du 100% prisgaranti

Hva betyr det? Hvis du finner bedre vask tilbud hos andre bedrifter så matcher vi prisen!

Kontakt oss :

Marta Wilas

logo